Jimba is geadopteerd!

Dit keer willen we u kennis laten maken met Jimba.

Jimba is een grote rood/witte kater van ongeveer 2 jaar oud. Zijn leventje is niet heel rooskleurig geweest. Zo heeft hij voor hij bij ons kwam altijd opgesloten gezeten in een donkere schuur. Dat was zijn wereld. Hij kreeg wel eten en drinken maar zat altijd alleen in die schuur. Dus ging hij uiteindelijk in protest.

Buren die hem op een gegeven moment hoorde miauwen gingen polshoogte nemen en zo kwamen ze erachter dat daar een kat opgesloten zat. Zij hebben lang gepraat met de baasjes van Jimba en uiteindelijk mochten ze Jimba overnemen. Omdat ze hem zelf niet konden houden is Jimba bij ons terecht gekomen.

Hij heeft in quarantaine gezeten en is onderzocht, gecastreerd, gechipt en geënt. Toen hij opgesloten zat wilde hij nog wel is een hapje van een vrijwilliger proeven. Maar nu hij gewoon tussen de andere katten los kan lopen is hij lief, gezellig én heeft humor. Maar dat laatste is alleen tegen de vrijwilligers, van andere katten moet hij weinig of niets hebben.

Jimba is dol op mensen. Zodra er iemand binnenkomt weet hij van gekkigheid niet wat hij moet doen voor aandacht. Hij kroelt, geeft zachte bijtjes en springt nog net niet op en neer.

Wij zoeken voor Jimba een huisje waar hij enige kat mag zijn. Waar hij alle liefde en aandacht krijgt, en waar hij naar buiten kan in een afgezette tuin of balkon. Wij zijn er van overtuigd dat als iemand kiest voor Jimba dat Jimba diegene zal adoreren en alle liefde en aandacht dubbel en dwars terugkrijgt.

Heeft u veel tijd en liefde over en wilt u kennis komen maken met lieve en grappige Jimba, vul dan hier onze vragenlijst in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.