Jewel-en-Duty

Jewel en Duty

Succesverhaal

Dus wij, (dr) Duty en Jewel, zijn geadopteerd door meneer Xander. Onze verzorgers bij de stichting hadden het er moeilijk mee hoor, want ze houden allemaal zo afschuwelijk veel van ons. Als er nieuwe kattenbeestjes kwamen, rekenden ze altijd blind op ons hé. Zij zorgden voor hun natjes en droogjes en wij namen de psychische support voor onze rekening. Nu moeten ze dat zonder ons doen en al hebben we het volste vertrouwen in onze mensen; het is toch een groot verlies voor ze. We waren ook zo gezellig. Die arme mensen. We denken vaak aan ze, want wat waren ze lief voor ons en wat hadden we samen een pret. Gelukkig hebben we de foto’s nog (zie hieronder).
Maar, oh Poes, wat hebben we het nu fijn bij onze Xander. Hij is een heel slimme mens, want hij zag meteen wat voor hoofdprijzen we waren en reserveerde ons met gierende banden. En nu hebben we het zo fijn met z’n drietjes. Ik, de dokter, voelde me meteen thuis in mijn nieuwe huis. Ik zag dat het goed was. Mijn bff Jewel moest wel even wennen, maar ze kent mij en weet: als ik zeg dat het goed is, is dat zo. Nu knuffelen we het liefst heel de dag met onze Xander. Dat verdient hij ook, want hij zorgt heel goed voor ons. Dat gunnen wij onze ex-pupillen nou ook zo.

Stichting verhaal

“Toen ons bazinnetje overleed werd er voor de kinderen een plekje gezocht, maar wij bleven achter in een leeg huis. Alleen en verlaten, want er was nergens een plekje voor ons. Gelukkig kwam de Stichting achter onze droevige situatie en aarzelden zij geen moment om ons op te nemen. Wij zijn gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd/gecastreerd en ontwormd en mogen op zoek naar een nieuw thuis. Aangezien wij erg veel meegemaakt hebben blijven wij wel heel erg graag samen.

Duty heeft een heupafwijking. Ondanks de dagelijkse pijnstilling krijgt hij hier toch meer last. Hij is ingepland voor een controle rontgen foto en we hebben hem aan de voedingssupplementen gezet zodat hij alles binnen krijgt wat zijn lichaam nodig heeft om het zo optimaal mogelijk zelf te kunnen doen allemaal.

Bij plaatsing is het voor Duty en dus ook voor ons van belang dat de nieuwe eigenaar wil meewerken aan het vervolg traject met betrekking tot zijn heup probleem.