Jessey en Jaja

Succesverhaal

Jessey en Jaja waren de eerste dagen doodsbang in hun nieuwe huisje. Gelukkig was dit maar van korte tijd. In een paar dagen is de angst helemaal verdwenen. Ze racen samen door het huis en slapen ’s nachts op bed.

Huisje gezocht verhaal

Jessey en Jaja zijn twee prachtige poezen van tweeëneenhalf jaar oud. Jessey is een grijs cypers poesje met wit en Jaja is zwart met wit. Deze twee dames zijn beide enorme knuffels. Zij genieten er van om geaaid te worden en aandacht te krijgen.

Jessey en Jaja hebben altijd bij hun mevrouw gewoond, zij komen dus niet van de straat. Helaas is hun mevrouw overleden en konden zij nergens anders terecht. Zo zijn zij bij ons gekomen. Het zijn twee makkelijke poezen die alle twee ontzettend lief zijn. Hun aanwezigheid in huis zal voor heel veel geluk en gezelligheid zorgen.

Wij zoeken voor Jessey en Jaja een rustig huisje met liefst mensen die veel thuis zijn zodat zij alle aandacht krijgen die zij verdienen. Een gezin met kinderen is een mogelijkheid, mits de kinderen weten hoe zij met katten om moeten gaan en hen rustig benaderen. Een tuin vindt elke kat fijn, maar deze twee dames zouden ook op een appartement kunnen, als er voldoende speelgelegenheid is voor hen.

Jessey (onder) en Jaja (boven)