jerry

Jerry

“Ik heb mijn eigen boerderij! Kijk, ik ben nogal een patroon en mensen vind ik nog best heel eng, dus besloten mijn verzorgers dat ik het beste uit de zwarte verf zou komen op een boerderij. Dat klonk mij goed in de oren, maar dan moet je nog wel iemand vinden die een boerderij heeft en mij wil hebben. Omdat ik mensen dus eng vind, had ik er een harde kop in dat ik ooit mijn eigen boerderij zou krijgen. Maar dat is echt gebeurd!
Op mijn eigen boerderij heb ik het erg fijn. Niet alleen krijg ik alle ruimte en vrijheid van de wereld, maar ik heb ook mijn eigen mensen en die vinden mijn patroon leuk! Ze laten me rustig de zaak onderzoeken en zijn heel geduldig met me. Dat heb ik ook wel nodig, anders kom ik nooit uit mijn schulp. En ik heb een nieuwe vriend ook nog. Snoopy heet hij en samen vermaken we ons geweldig. Wij klikten eigenlijk meteen en dat is volgens mij heel bijzonder. Samen racen we elke dag naar onze schuur, want ik heb van Snoopy geleerd: daar wordt ons eten geserveerd. Ik krijg gewoon mijn eten geserveerd in mijn eigen schuur!
Ik denk dus dat ik raak heb geschoten. En ik heb horen fluisteren dat ik misschien wel word herenigd met een oud-opvanggenoot… Hoe leuk is dat! Als ik kon zingen zou ik de hele dag zingen van geluk!”

Jerry

Jerry