james

James

” Dit is James, ons succesverhaal!

De eerste keer dat we bij stichting ZuiderZee Zwerfdieren zijn komen kijken waren we onder de indruk van alle blije katten die er rond liepen. Zoveel narigheid mee gemaakt en toch allemaal zo lief! “Onze kat” zat er alleen nog niet tussen. Een aantal dagen later werden we gebeld dat er een kater binnen was gekomen waarvan ze zeker wisten dat deze perfect voor ons zou zijn, en dat klopte!

James zijn voormalige eigenares was overleden en James verhuisde naar een familielid. Helaas bleef hij steeds teruglopen naar zijn oude huis. Hier heeft hij een aantal maanden op straat gezworven tot iemand contact opnam met de stichting. Zij hebben James gevangen en hem de zorg gegeven die hij nodig had. De familie wilde hem niet terug en zo mocht hij
op zoek naar een nieuw thuis.

De eerste keer dat we James zagen wisten we meteen dat dit onze kat was! Hij liep vrolijk en nieuwsgierig rond en was ontzettend lief en open.
Een aantal dagen later mocht hij al met ons mee naar zijn nieuwe thuis. Binnen een paar uur leek hij al helemaal op zijn gemak. Hij had zijn favoriete plekje snel gevonden, at goed en genoot van de aandacht die hij kreeg.

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en lijkt het alsof hij hier al jaren woont! Hij is flink aangesterkt, heeft zich een stoel toegeëigend en vindt het heerlijk om bij je op schoot te liggen. We zijn erg blij met de keus om een kat van de stichting een nieuw thuis te bieden. We hebben er een lieve, vriendelijke en mooie kater voor terug gekregen die overduidelijk dankbaar geniet van zijn tweede kans! “