James

Mogen wij u voorstellen aan James? James is een glanzend zwarte, slanke kater met vier witte voetjes en een wit befje en witte snorharen die parmantig de lucht in steken.

James vindt het heerlijk om aangehaald te worden en te kroelen. Het is een mensgerichte kat die zijn mensen graag als een hondje overal volgt. James is een ontzettende lieve en sociale kater. Hij zou in een gezin geplaatst kunnen worden bij wat oudere kinderen die hem rustig benaderen.  Wij verwachten dat een rustige hond ook geen probleem zal zijn.

James heeft is sociaal naar andere katten. Hij kan het goed vinden met Jillz.  Ze zoeken elkaar op en likken elkaar. Wij zouden James graag met Jillz of met een van onze andere FIV katers plaatsen. Aangezien James veel heeft aan het contact met andere katten wordt hij alleen samen met een andere FIV kater geplaatst.

Verder zoeken wij mensen met een groot kattenhart, waar hij een heerlijk thuis kan vinden samen met Jillz  of een ander kattenvriendje, zodat hij snel het harde bestaan op straat kan vergeten en heerlijk verwend gaat worden en kan gaan genieten.

James is bij ons gekomen nadat wij een melding kregen van een groep zwerfkatten in Lelystad. Ons vangteam kwam meteen in actie. Zes katten hebben zij gevangen. En wat was het weer een triest groepje bij elkaar. Allen zaten onder de wonden en waren sterk vermagerd.

In de kliniek zijn zij volledig nagekeken, behandeld en is er bloedonderzoek gedaan. Helaas bleek een aantal van hen besmet met FIV (ook wel kattenaids genoemd) Katten kunnen hiermee nog een goed en lang leven hebben. Het is niet besmettelijk voor mensen of honden. Wel kunnen zij andere katten besmetten als zij gaan vechten. Daarom moeten zij in huis blijven of in een veilig afgezette tuin of balkon.

Dankzij onze goede zorgen zijn zij inmiddels allemaal aardig opgeknapt. En het blijken stuk voor stuk hele lieve katten te zijn die klaar zijn om hun forever home te vinden.

Wilt u James eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

James