jake

Jake

Vertrek verhaal

Jake heeft zijn bijzondere gouden mand gevonden!????
Jake, die sinds korte tijd bij ons woonde, werd zwaar verwaarloosd op een vakantiepark aangetroffen. Jake was niet gechipt en de eigenaar was niet te achterhalen. Zo kwam hij bij ons terecht. Jake was zeer aanhankelijk in de omgang en absoluut zijn vertrouwen in de mensheid niet kwijtgeraakt. Van aandacht kon hij geen genoeg krijgen.????
Afgelopen maandag is Jake verhuisd naar Dierenthuis Almere.
Dit tehuis is een opvang voor kansloze asieldieren.
Helaas is Jake hier een van, want Jake heeft leukemie. Aangezien het erg besmettelijk is voor andere dieren, kon Jake in het hostel niet loslopen. Tot groot verdriet en frustratie van Jake. Aanvankelijk zat hij alleen in de quarentaine en kon hij daardoor af en toe zijn beentjes strekken buiten zijn hok en zijn gemiste aandacht inhalen, want daar is Jake gek op ❤.
Toen er ook andere katten in de quarantaine geplaatst werden, kon Jake niet meer uit zijn kooi. En dat is natuurlijk vreselijk, vooral als je zoveel van mensen houdt .
Er moest dus een oplossing komen! Een plek waar zijn ziekte geen problemen geeft in zijn omgeving.
Gelukkig is er het Dierenthuis Almere; en daar mag Jake wonen voor de rest van zijn leven.
2 van onze vrijwilligers hebben Jake weg gebracht naar zijn nieuwe thuis en waren erg enthousiast over het Dierenthuis. Ook al worden er behoorlijk wat dieren opgevangen; de opzet is er zeer ruim en de entourage ziet er super uit!
Jake kan er zelfs slapen in een enorm kattenbed????.
Gelukkig is Jake vrij makkelijk in de omgang en leek hij geen extreme stress te hebben van de verhuizing op zich.
Een fijne geruststelling, want we willen natuurlijk het allerbeste voor hem!
We hopen dat Jake nog lang mag genieten van het wonen in dit kattenparadijs en hij gauw gesetteld is.
Het ga je heel goed lieve Jake!!

Stichting foto’s
Jake lijd aan FeLV. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://www.dierendokters.com/katten/felv-feline-leukemie-virus

JakeJake