jackson

Jackson

Succesverhaal

jackson“Ik kom nog eens ergens. Eerst had ik dus mensen, maar die verhuisden zonder mij in te pakken en toen zat ik daar op straat. Alleen. De buurmens van mijn mensen zagen wat ze me geflikt hadden en zij is wel van de lieve soort dus toen mocht ik bij haar. Alles goed en wel en toen ging ook zij verhuizen. Uit ervaring weet ik dus dat verhuizen niet goed uitpakt voor mij en dat was nu weer. Mijn buurmens wilde mij graag meenemen, maar had bij haar nieuwe huis alleen een balkon en geen tuin. Zonder tuin is Jackson toch minder kats, wist zij ook, dus mocht ik in de opvang wachten tot ik een nieuw mens kreeg, die wel een tuin had waar ik mooi in kan zitten zijn. Maar ja, je moet nog zien dat je zoveel geluk hebt he, dat snap ik ook wel.
Geduldig en hoopvol zat ik daar op zijn Jacksons schitterend te zijn. Links en rechts zag ik mijn opvangmaatjes vertrekken naar hun nieuwe huis met vaak ook nog een tuin. Waarom ik niet, vroeg ik me op gegeven moment dagelijks af. En toen ineens was het zover. Ik ging verhuizen. Ik dacht: o nee, daar heb ik slechte ervaringen mee en ik weet niet wat me nu allemaal weer te wachten staat. Maar deze verhuizing liep voor de verandering wél goed voor mij af! Ook wel eens leuk.
Sindsdien woon ik bij allerleukst personeel, in een mooi huis MET tuin! Ik kan heel de dag mijn Jacksongang gaan. Ik krijg heel lekker eten waar ik letterlijk geen genoeg van kan krijgen. Ik geloof dat ik inmiddels flink aan de maat ben, maar ik zeg altijd maar zo: hoe meer Jackson, hoe beter. Voor snoepjes doe ik alles. Ik ben namelijk heel slim, dus als mijn personeel mij snoepjes geeft in ruil voor een pootje, geef ik rustig de hele dag een pootje. Kom maar door met mijn snoepjes!
In het begin durfde ik er niet op te vertrouwen dat ik echt hier mocht blijven. Voor je het weet staan er ineens verhuisdozen in de gang en dan kan ik weer inpakken zeker. Maar mijn nieuwe personeel heeft me beloofd dat als ze ooit verhuizen, ik gewoon mee mag. En weet u; ik geloof ze!”
 


Stichtingverhaal

“Hé hallo allemaal, mag ik mij voorstellen?? Ik ben Jackson, de relaxed-heid zelve!!!”

Jackson is een super lieve, sociale en rustige kater! Sinds kort woont Jackson in de opvang, eigenlijk vanwege hele trieste redenen… Hij had een baasje, maar toen zij gingen verhuizen, lieten ze Jackson zomaar achter. De buurvrouw was zo aardig zich te ontfermen over Jackson en na verloop van tijd beviel dit nieuwe baasje hem eigenlijk wel heel erg goed! Hij kwam daar gewoon binnen en had weer helemaal een nieuw “thuis” gekregen. Echter, het ging weer mis… tot overmaat van ramp ging ook de buurvrouw verhuizen, naar een appartement  helaas… En dat was nou net niet de ideale omgeving voor Jackson, omdat hij toch wel heel graag af en toe een rondje buiten wil kunnen lopen. De buurvrouw besloot Jackson bij het hostel te brengen, zodat wij op zoek konden gaan naar de perfecte match.

Dus wie wil deze lieve jongen een nieuw huisje met tuin of kattenren geven? Hij is echt de moeite waard!

JacksonJackson