jack

Jack

Zojuist van Jack’s nieuwe personeel het volgende berichtje ontvangen: “Wat nou alleen maar boven in mn kamer? Ik ben heel nieuwsgierig en vind t allemaal veel te leuk! Ik weet al waar mn kattenbakken staan, heb ze al in gebruik genomen en heb ook de drink en voerplek en meerdere ligplekken gevonden. Dit is denk ik tot nu toe mijn favoriet. Ik lig er het liefst al languit op de bank bij en kom regelmatig om een knuffel vragen. ????”
Dat klinkt als een hele mooie start en we hopen dat Jack heel erg gelukkig gaat worden.

17424979_2253341041556984_326289336344526428_n

Stichting Verhaal

Al geruime tijd is Jack, een prachtige grote kater van 8 jaar oud, één van onze vaste bewoners en de favoriet van iedereen! Een enorm lieve kater, die heerlijk kan genieten van rust, een vensterbank, beetje zonnen op tafel en af en toe een uitstapje naar de buitenren. Onderweg naar die ren zie je dan dat Jack geen groepskat is, al die andere katten om hem heen hoeft van hem echt niet. Als wij dan ook met Jack alleen zijn, is hij super relaxed en heb je echt een hele leuke kat aan hem! Beetje spelen op z’n tijd vindt hij geweldig, een knuffeltje en een kopje, heerlijk! En af en toe gewoon weer even lekker de tijd voor zichzelf! Hij is vriendelijk, houdt van aandacht en in zijn gewone doen is het een relaxte goedzak! Hoe goed hij ook verzorgd wordt in de hostel, een nieuw thuis zou deze lieverd zo ontzettend veel goeds doen, want het hostel is echt te druk voor hem.

Wij zoeken voor Jack dan ook een rustig huisje, waar hij eventueel naar buiten kan, maar waar dus geen andere soortgenootjes wonen. Een afgezette tuin zou helemaal ideaal zijn.