Izzy en Ice

Succes verhaal
Samen hebben zij hun eigen mevrouw gekregen en een ruim thuis met tuin, die katproof gemaakt zal worden zodat het tweetal straks ook fijn naar buiten kan!
Alle rust voor dit tweetal wat nog wat tijd nodig heeft om volledig uit hun schulp te gaan komen, maar alle ingrediënten en de tijd zijn er.
Het ga jullie goed lieve Ice en lieve Izzy!
Gouden mand gezocht
Al een aantal jaar worden we met regelmaat benaderd door een afvalverwerkingsbedrijf op een industrie terrein in Lelystad, omdat er meerdere (zwerf)katten zouden lopen. Van kittens tot jong volwassen dieren, van kortharig tot zelfs prachtige langharige katten, het is echt ongelooflijk..
In de 2e helft van 2021 hebben we weer ruim 10 katten daar kunnen vangen. Uren waren onze vrijwilligers aan het posten en hebben daar vangkooien uitgezet. Met heel veel geduld is er dus weer een grote groep veilig bij ons binnen gebracht en deze katten worden uitgebreid medisch onderzocht, zo nodig behandeld op FIV getest, gecastreerd en gesteriliseerd en natuurlijk ontwormd, ontvlooid en meerdere keren geënt!
Een enkele kat blijkt enorm sociaal en vindt snel een nieuw huisje. De meeste van deze katten ondergaan een heel proces van socialiseren en bij de één gaat dat sneller dan bij de ander..
Izzy (cypers met witte korthaar) en Ice (zwarte (half-)langhaar), beiden poezen van ongeveer 1,5 jaar oud, trekken enorm naar elkaar toe. Beiden duidelijk niet gewend aan mensen, maar elkaar vinden ze wel heel leuk!! Izzy is een enorm speelse poes en door met haar te spelen is er goed contact mogelijk en ze gaat elke week weer met een klein sprongetje vooruit. Heel voorzichtig kunnen we haar nu ook aanraken.
Ze is gek van Ice en ook Ice is erg schuw binnengekomen, maar laat zich nu ook voorzichtig aanraken. Zo leuk om deze vooruitgang te zien!!
Ice

Ice

Izzy

Izzy