Inge en Jada

Vandaag willen wij graag Inge en Jada voorstellen. Deze twee jonge katjes zijn gevangen op een bedrijventerrein waar ze rond zwierven. Zij zijn bij ons binnen gekomen op 20 december 2022.

Inge is een lapjespoes en zij is de meest ondernemende van de twee. Ze vindt spelen super leuk, is dol op wat lekkers en laat zich graag aaien.

Jada is een prachtig grijs cypers poesje, echt een beauty om te zien. Jada is wat terughoudender maar ook zij vindt spelen leuk en ze geniet enorm van een knuffel of aai. We willen ze graag samen plaatsen.

Helaas zijn beide poesjes besmet met FIV (Feline Immunodeficiëntie Virus), ook wel kattenaids genoemd. Gelukkig is het virus niet overdraagbaar op mensen of honden. Wel op katten door met name gevechten. Daarom mogen zij niet meer in vrijheid buiten lopen. Voor deze twee mooie meisjes zoeken we daarom een huis met een afgesloten tuin of een appartement zodat ze niet kunnen ontsnappen.

Voor meer informatie over FIV kunt u kijken op de website van www.stichtingkattenbos.nl

Mocht u Inge en Jada willen ontmoeten, of een van onze andere katten, verzoeken wij u vriendelijk om onze vragenlijst in te vullen. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.