Iggy

Iggy

Succes verhaal

Deze enorme lieverd heeft nu ook zijn eigen thuis!
Na een moeilijke periode komt ook alles goed voor deze enorme knuffelkont.
Half november bleek bij een buikecho dat er aanwezigheid van pus in Iggy’s buik zat. Hij moest met spoed geopereerd in de dierenkliniek van Nunspeet, waar hij enkele dagen verbleef.
Na terugkomst verhuisde Iggy naar de rustiger voorruimte om te herstellen. Dagelijks werd zijn wond verzorgd en de lieve Iggy liet het allemaal zo makkelijk toe. Toch zat er helaas iets niet goed en moest Iggy nog eenmaal geopereerd, ditmaal in onze eigen dierenkliniek. Er was afwijkend weefsel dat verwijdert moest worden.
Toen Iggy deze ingreep achter de rug had mocht hij herstellen in de “kittenkamer” daar had hij meer ruimte. Iggy vond het leuk om bovenop het kattenhuisje lekker voor het raam te zitten. En hij genoot van de knuffels van zijn verzorgers. ????
En toen hij helemaal hersteld was, was het tijd voor een nieuwe toekomst en mocht hij in de laatste week van 2021 nog verhuizen naar zijn gouden mand met eigen mensen!

Gouden mand gezocht

Een echte stoere kater van 3 jaar oud is onze Iggy. Hij is als zwerver bij ons binnengekomen. Het is te zien dat het leven hem niet gespaard heeft, hij is nog mager, maar hij heeft wel die zo kenmerkende grote kater kop.

Verbazingwekkend genoeg is Iggy wel heel aanhankelijk naar mensen. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en om te kroelen. Naar andere katten is hij niet altijd even vriendelijk, logisch misschien ook, als je een straatkat bent geweest.

iggy