hebbes

Hebbes

Succesverhaal

Kattebel van Ranger (voorheen ‘Hebbes’):
“Ik heb niet heel lang in de opvang gewoond, maar ik heb een onuitwisbare indruk achtergelaten op de verzorgers. Ze stonden zowat in de rij om met mij te knuffelen en ik zorgde er natuurlijk voor dat iedereen evenveel aandacht van mij kreeg. Ik wil niet dat ze om mij moeten vechten, want ik ben van het vredesmodel.
Ook om mij te adopteren stonden ze in de rij, zelfs tot om de hoek. Nou ja, dat weet ik niet zeker want ik kon dat niet zien, maar er gaan wilde verhalen. Ik ben wel blij dat mijn nieuwe mevrouw mijn nieuwe mevrouw is geworden, want van al mijn liefhebbers is zij mijn liefstehebber. Ze heeft me ook een nieuwe naam gegeven die volgens mij heel goed bij me past: Ranger. Ik klink belangrijk. Ik overzie dingen… #sjefke
Ik heb ook een nieuwe vriendin: poes Phè. Die is al 9 maar dat zie je nergens aan. Zij had een beste vriend maar die is een poosje geleden dood gegaan, heel erg. Ik doe mijn best haar te troosten door haar te vermaken met mijn sprankelende aanwezigheid. Ik denk dat het me wel goed afgaat, want ze heeft me nog niet helemaal in elkaar geslagen.
Elke dag knuffel ik met mijn mevrouw en knorrrr ik van geluk, maar ook haar meneer vind ik goed te knorrrrren, net als zijn kindermensen. Ik knorrrrr me de snorbaard in de war hier. Hoe meer mensen om mij aandacht te geven, hoe beter, zeg ik altijd en overal. En tegen iedereen. Ik heet niks voor niks Ranger: ik overzie dat alle handjes overal mij goed aaien. Ik wens jullie hetzelfde en een knorrrrr voor jullie allemaal!”

HebbesHebbesHebbesHebbes