Harry en Wally

Succes verhaal

Gouden mand gezocht

De broertjes Harry en Wally hebben een beroerde start gehad in het leven. Ze zijn beide gevonden op een bedrijventerrein samen met nog een zusje. Eenmaal bij ons in de opvang heeft het best een tijd geduurd voordat ze mensen konden vertrouwen. Dus continu grote ogen zodra we hen probeerden te benaderen en blazen uit angst als wij echt te dichtbij kwamen.

Harry was als eerste van de twee heren om, qua vertrouwen. Wally keek nog wat langer, letterlijk, de kat uit de boom. Harry draait inmiddels al om je benen heen als je ’s ochtends beneden komt en hij is ook heel makkelijk te aaien, wat hij ook erg lekker vind.

Wally is nog iets gereserveerder. Als hij rustig ligt op een plekje dan kan je hem aaien, zijn motortje gaat dan ook meteen aan, helemaal als je hem gaat aaien onder zijn bolletje. Als hij gaat ruiken aan je hand dan kan hij wel ineens weer schrikken en weg lopen. En als er wat onverwachts gebeurd, bijvoorbeeld wanneer er wat valt dan wil hij ook nog wel eens spontaan gaan blazen en wegrennen.

Verder zijn de heren enorm speels met elkaar. Of het nu een stuiterballetje of muisje is, een hindernisbaan of tunnel, beide heren zijn er te vinden om er mee te spelen. Het ene moment liggen ze bij elkaar in een klein mandje en het moment er na liggen ze beide aan de andere kant te slapen in de kamer.
Kortom, beide heren zijn ontzettend lief maar het kan even duren voordat u het vertrouwen heeft gewonnen.

Harry

Harry

Wally

Wally