Harry en Cisco

Harry en Cisca

Harry: 

Harry is een rustige zachtaardige kater, afkomstig van een bungalowpark in Dronten. Hij kijkt vaak eerst de kat uit de boom, maar laat zich graag voorzichtig aaien. Borstelen vindt hij heerlijk en gaat hier helemaal voor liggen. Spelen met een balletje of hengelspeeltje vindt hij geweldig. Voor Harry zoeken wij een huisje, waarin hij zichzelf mag zijn. Een rustige omgeving, met niet al te jonge kinderen. 

Cisca: 

Cisca is een nieuwsgierig, maar verlegen klein katje. Afkomstig van een bungalowpark in Dronten. Ze komt graag kijken wat je aan het doen bent en zoekt de vrijwilligers dan ook op. Met haar mooie groene ogen, is ze niet te missen. Aaien vindt ze nog te spannend. Wel snuffelt Cisca al aan een langzaam toereikende hand. Spelen met een balletje of hengelspeeltje vindt zij erg interessant. 

Voor Harry en Cisca zoeken wij een rustig huisje, met niet al te jonge kinderen. Mensen met geduld en geen hoge verwachtingen. Ze kunnen op deze manier in zijn tijd wennen en het vertrouwen krijgen.

In het hostel is er een mooie vriendschap ontstaan tussen Cisca en Harry, samen zoeken ze een huisje. Waar Harry is, is Cisca en andersom. Ze zijn graag buiten, dus een (afgezette) tuin is wel gewenst. Zodat ze met de tijd naar buiten kunnen. 

Harry

Harry

Cisca

Cisco