Harry en Cisca

Harry en Cisca zwierven al langere tijd samen op een bungalowpark. Toen het echt koud begon te worden ging dit de beheerder aan het hart en zo kwamen zij bij ons terecht. Een jaar geleden alweer mochten zij samen naar hun gouden mand waar zij het enorm getroffen hadden met lieve mensen een grote (kat veilige), afgezette tuin.

Helaas door omstandigheden zijn Harry en Cisca begin dit jaar weer bij ons terug gekomen.

Als je Harry en Cisca zo samen ziet is het duidelijk dat zij familie van elkaar zijn; moeder en zoon wellicht?

Harry is de gemoedelijkheid zelve. Hij laat zich graag door onze vaste vrijwilligers aaien, maar een echte schootkat is het niet. Cisca is de nieuwsgierige en ondernemende van de twee. Maar zij laat zich dan weer niet aaien. Zo vullen zij elkaar goed aan. Spelen vinden zij alle twee erg leuk.

Voor dit tweetal zijn wij op zoek naar mensen die het fijn vinden om twee lieve katten om zich heen te hebben die helemaal zichzelf mogen zijn, zonder al te veel verwachtingen.

Harry en Cisca vinden het op termijn fijn om naar buiten te kunnen, maar wij raden aan om hen voorlopig binnen te houden. Verder passen zij niet in een gezin met kleine kinderen.

Wilt u Harry en Cisca eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Harry en Cisca