gogo

Gogo

Succesverhaal

gogo“Ik ben nog maar net bij mijn nieuwe mensen maar ik moet het even kwijt. Dit zijn ze hoor; MIJN mensen! Ik dacht wel eens eerder dat ik raak had geschoten, maar toen bleek de klik toch niet optimaal en dus kwam GoGo als een JoJo weer terug naar de opvang. Vond ik nog niet eens zo’n drama, want ik vermaak me daar altijd opperbest. Ik had me er al op ingesteld dat ik daar vast nog lang zou blijven, maar toen ineens zag ik mijn nieuwe mensen voorbij schuiven. Ze kwamen iets naar de opvang brengen, geen idee wat, maar ik zag ze en ik wist het meteen: deze zijn voor mij bestemd!
Ik zette twee van mijn pootjes tegen de ren en ik hoefde alleen maar naar ze te kijken en ze wisten dat ik hun GoGo zou worden. Dus toen mocht ik mee naar mijn nieuwe huis en daar blijf ik ook, dat weet ik zeker. Mijn mensen hebben de tuin speciaal voor mij afgezet zodat ze me nooit meer kwijt kunnen raken. Pah, alsof dat een optie is! Ik ga nergens heen hoor, ik kijk wel uit.

Tuurlijk was ik in het begin een beetje bangig. Ik heb een hoop meegemaakt en meerdere deksels op mijn neusje gekregen, dus je kan het maar beter voorzichtig aankijken allemaal, heb ik geleerd. Maar dat duurde niet lang hoor, ben je mal. Nu knuffel ik wat af met mijn mensen en ik moet alles onderzoeken dus ik ben de hele dag druk. Enorm naar mijn zin heb ik het. Heel enorm. Deze GoGo blijft mooi hiero!”

Stichting verhaal

Fotomodelletje GoGo, een prachtig dametje van 2 jaar oud! Super speels en altijd in voor aandacht en ze bedankt je dan vervolgens met het uitdelen van vele kopjes!! Ook GoGo is als zwervertje binnen gekomen, vorig jaar september, maar dat heeft haar verder weinig gedaan, want ze is super sociaal! Wel barst ze van de energie, dus die moet ze dan ook echt wel kwijt kunnen. Spelen met ballen en hengels, geweldig! En een huisje met een tuin (bij voorkeur een afgezette tuin), zou geweldig voor haar zijn!

Heel klein minpuntje… Ze kan soms ietswat onvoorspelbaar zijn, maar wellicht is dat ook de leeftijd. En met goede begeleiding is GoGo echt een fantastische leuk poesje!

gogogogo