Gijs

Succesverhaal

Gijs heeft samen met zijn broertje Zwartje, die nu als Sjors door het leven gaat, een gouden mand gevonden. De mevrouw die hun geadopteerd hebben heeft veel ervaring met zwerfkatjes. Voor Gijs enorm fijn want nu krijgt hij de tijd om in zijn eigen tempo te wennen.
Sjors voelt zich al aardig thuis en Gijs zal vast ook snel zijn onzekerheid kwijt raken.

Huisje gezocht verhaal

Gijs heeft eerst als kitten bij een van onze gastgezinnen gewoond. Sinds half september is Gijs bij ons in het hostel gekomen. Gijs is een prachtig katertje, hij is nieuwsgierig, speels en heel sociaal naar andere katten toe. Gijs vindt mensen nog wel spannend, maar om te spelen durft hij wel dichterbij te komen en ook een lekker snoepje pakt hij van je hand. Maar echt aaien, daar is hij nog te angstig voor. Toch hebben wij goede hoop dat Gijs met geduld, tijd en liefde verder kan groeien.

Daarom zoeken wij voor Gijs mensen die het een leuke uitdaging vinden om een iets banger katje een kans te geven. Mensen die geduld hebben en die blij zijn met elk stapje vooruitgang. Omdat Gijs zo sociaal naar andere katten is, willen wij hem graag samen met een ander kattenvriendje plaatsen of als u zelf al een (jonge) kat heeft is dat ook een mogelijkheid.

Gijs