Giant

 

Giant dankt haar naam aan haar vindplaats; de fietsenfabriek.

In het begin was zij behoorlijk argwanend naar de mens. Dankzij geduld en heerlijke kipfiletjes wist een van onze vaste vrijwilligers haar vertrouwen te winnen. Toen Giant eenmaal de knop omgezet had ontpopte zij zich als een ware knuffel. Wel met een kleine gebruiksaanwijzing. Zij wil graag van achteren benaderd worden. Geaaid worden op haar koppie en liever niet op haar bips.

Elke ochtend kwam zij haar portie knuffels bij de vrijwilligers halen en de andere katten moesten dan vooral niet bij haar in de buurt komen, want ja, Giant is wel een klein beetje jaloers.

In april hebben is Giant geadopteerd. Helaas bleek het geen match. De beste oplossing was om Giant terug te laten komen in het hostel, waar zij sinds half juni weer is.

Gelukkig was zij gelijk weer haar oude zelf. Haar positieve oude zelf wel te verstaan, want zij kwam weer snel haar knuffels halen bij ons.

Voor Giant zijn wij opnieuw op zoek naar een huisje. Hoewel zij zich weinig aantrekt van andere katten, denken wij toch dat zij het beste geplaatst kan worden samen met een andere sociale kat. Dit kan een kat van ons zijn of mensen moeten al een sociaal katje hebben.

Verder zoeken wij voor Giant mensen die enige ervaring met katten hebben en die er niet van schrikken als zij wel eens een beetje kattig kan doen. Mensen met geduld en een groot hart. Die Giant laten zijn wie zij is. En wat krijgt u ervoor terug? Een super lieve, speelse kat. Een kat die dankbaar is dat zij niet meer hoeft te zwerven en waar u heerlijk van zult gaan genieten.

Wilt u Giant eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Giant