Gaga

Gaga verblijft sinds eind december 2023 bij ons in de opvang.

Gaga heeft nog niet zoveel met mensen. In de tijd dat zij nog niet los mocht, was zij overduidelijk: afstand houden a.u.b. Dit liet zij duidelijk merken door te blazen, zelfs bijna te spugen. Dat ze mensen spannend vindt, is door haar achtergrond als zwerfkat niet zo gek. Zij is gevangen in een buitengebied van Lelystad, en zij heeft buiten haar kittens moeten grootbrengen. Alles wat bedreigend is, moet dan ook op afstand gehouden worden.

Sinds Gaga los in de opvang mag rondlopen, is zij een stuk rustiger. Zoals veel van de schuwe katten, is zij vooral in de buitenren te vinden. Eerst vooral verstopt, inmiddels weet zij vaak een wat hoger hangmatje te vinden. Het blazen is een stuk minder geworden, zeker als zij ziet dat er niks van haar verwacht wordt. Als de zon schijnt, ligt zij met haar zwart-glanzende vacht de zonnestralen op te vangen.

Gaga is (nog) niet aaibaar. Wij houden er rekening mee dat dit zo zou kunnen blijven. Maar wellicht zal zij zich in een rustig thuis, bij mensen die geduld met haar hebben en die haar het tempo laten bepalen, nog wel mooie stappen zetten.

Wilt u Gaga eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gaga

Gaga