Furby GERESERVEERD

Furby is samen met een groep andere katten vanuit een van onze gastgezinnen in de opvang gekomen. Zij heeft even de tijd nodig gehad. Inmiddels heeft zij haar eigen plekje in de groep met voornamelijk jonge katten gevonden. In mooie harmonie leven, spelen en eten zij met elkaar.

Furby is vaak in onze binnenruimte te vinden, samen met de andere katten. Samen spelen, daar is zij dol op, zowel met mensen als met de andere katten. En niet te vergeten: een druppelende kraan! Furby kan er geen genoeg van krijgen daarmee te spelen en druppels te vangen.

Ook voor eten komt zij dichtbij, een snoepje wordt van je hand af gegeten. Ontspannen liggen in de buurt van mensen, ook dat durft ze steeds vaker. En de volgende stap is inmiddels ook gezet: Furby heeft zich voorzichtig laten aaien. Ze moet dan wel heel rustig en ontspannen zijn, en er moet rust in de omgeving zijn. Maar ze laat het toe en lijkt het eigenlijk ook stiekem zelfs wel wat fijn te vinden. Waar ze het aaien eerst maar van een vrijwilliger toeliet, zijn er nu meerderen die haar kunnen aaien. Het knopje lijkt dan ook steeds verder om te gaan.

Furby haar vertrouwen in mensen is dan ook steeds meer aan het groeien. We gaan ervan uit dat zij met geduld en in een rustige omgeving zich nog verder zal ontwikkelen.

Furby plaatsen wij gezien haar sociale karakter en jonge leeftijd niet alleen. In de groep met jonge katten heeft zij meerdere maatjes, waardoor er meerdere katten zijn met wie zij samen zou kunnen verhuizen naar een eigen thuis.

Wilt u Furby eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Furby

Furby

Furby