fredje

Fredje

Fredje is een kater van bijna 4 jaar oud, super leuk, super sociaal, heel erg lief en ook nog eens gewoon grappig!! Een kat waar eigenlijk iedereen zo voor valt!
Zo geschiedde ook 2,5 jaar geleden; Na een zwerversverleden en een hele korte tijd in de opvang verhuisde Fredje naar zijn nieuwe gezin met hele jonge kinderen, stapelgek waren ze op elkaar!!
Alleen werd de samenstelling van het gezin anders en bleek een nieuwe partner helaas allergisch te zijn.

Een ander probleem dat zich voordeed is dat Fredje gek op eten is en dan bedoelen we ook echt “héél gek op eten”. Zo gek, dat hij bij de kleine kinderen uit het gezin, nog wel eens het eten uit hun kleine handjes griste.. En dat was nu net niet helemaal de bedoeling..

Afijn, Fredje is dus weer terug, helemaal nagekeken door onze dierenarts en klaar voor een nieuw avontuur met nieuwe lieve mensen!!

We zoeken voor Fredje een huis met tuin, want hij struint graag buiten rond. Aandacht vindt hij heerlijk en oudere kinderen in een gezin is ook geen enkel probleem. Wel heeft hij mensen nodig die hem een beetje in het gareel houden, want zoals gezegd, Fredje probeert echt alles te eten wat maar op z’n pad komt, van yoghurt tot sperziebonen aan toe! Fredje heeft geen ervaring met honden en ook niet met andere katten.

Hij zou héél graag snel weer een eigen huisje krijgen.