Flow

Wie kennis komt maken met Flow kan niet anders dan voor de charmes van dit schattige kleine poesje vallen. Wat een dotje is het. Als zij op haar rug ligt te rollen en je ondeugend aankijkt, ben je gelijk verkocht. Flow heeft een wit befje een grappig wit streepje op haar snoetje.

Flow is dol op heerlijk kroelen en aaien. Spelen doet zij ook graag. En lekkere snoepjes zoeken. Flow heeft veel aandacht van haar mensen nodig. Zij kan nog wel eens fel op andere katten reageren. Naar mensen is zij lief en vriendelijk. En zij is knap om te zien bovendien.

Flow en Noortje zijn bij dezelfde locatie gevonden; achtergelaten door hun eigenaren. Toen Flow zwanger bleek hebben deze mensen bij ons aan de bel getrokken en zo zijn zij bij ons terecht gekomen.

Flow en Noortje lijken als twee druppels water op elkaar. Dit doet ons vermoeden dat het zusjes zijn.

Wij zouden het fijn vinden zij samen naar een huisje mogen, maar zij kunnen ook apart geadopteerd worden.

Wij denken dat zij wel bij een gezin met (oudere) kinderen zouden kunnen wonen, mits de kinderen weten hoe zij respectvol met katten om moeten gaan.

Wilt u Flow eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Flow

Flow