Finn-en-Grace

Finn en Grace

Succes verhaal

Finn en Grace wonen inmiddels sinds begin januari 2022 bij hun nieuwe mensen en heten nu Ringo en Bowie.

Finn en Grace

Gouden mand gezocht

Finn en Grace (broer en zus, geboren 12 april 2020) komen uit een schrijnende situatie en zijn op laste van de Landelijke Inspectie Dienst via de dierenambulance bij ons binnengekomen. Ze hebben in hun jonge leventje alleen maar op een kamertje geleefd, nooit een andere ruimte gezien en alleen maar de mevrouw die ze eten kwam brengen. Er werd ons bij binnenkomst verteld dat ze niets gewend waren (logisch) en ook niet gesocialiseerd.  We worden hier zo verdrietig van…

Maar… Ze zijn nu bij ons in de opvang en worden heel goed verzorgd en vertroeteld, want dat verdienen ze na deze zeer slechte start. Kennelijk hebben ze wel goed te eten gehad, want ze waren helemaal gezond.

Grace ontpopte zich in haar quarantaine tijd en tijdens haar herstel van haar sterilisatie eigenlijk direct als een enorme lieve knuffel kat, ze is echt een schatje, laat zich uitgebreid knuffelen, ligt op haar rug met haar pootjes in de lucht te trappelen en we kunnen haar overal aaien. En spinnen dat ze kan, ongelooflijk, na alles wat ze moet hebben meegemaakt.

Finn vond het daarentegen allemaal heel spannend en blies de eerste weken als hij ons zag. Inmiddels is ook hij gewend aan zijn nieuwe tijdelijk omgeving en we kunnen Finn ook nu al rustig aaien en ook hij zet z’n motortje dan aan.

We zijn zo blij dat het nu zo goed met ze gaat, waren op het ergste voorbereid.