In de zomer van 2014 is Fifty bij ons gebracht. Het dierwelzijnsbeleid vroeg ons deze zwarte, ongecastreerde en verwilderde kat te castreren en uit te zetten. Uit zijn dossier bleek echter dat hij ernstig ziek van straat gehaald is. Hij had blaasgruis. Sindsdien staat hij op een blaasdieet en is hij veranderd in een vriendelijke kater. Voor Fifty zijn we op zoek naar een nieuw huis. Zonder gepaste voeding zou hij een straatleven namelijk niet lang uithouden.

Op de avond voor sinterklaas na een verblijf van ruim anderhalf jaar is Fifty geplaatst in een huis waar nog twee andere katten met blaasgruis wonen. Het is met een beetje pijn in ons hart dat we afscheid van hem hebben genomen maar het feit dat hij eindelijk een eigen thuis heeft maakt dat natuurlijk weer goed. Dag Fifty. Het allerbeste.

Na 4 maanden in zijn gouden mand is Fifty na een hard gevecht tegen geelzucht in 2016 aan zijn trip naar de regenboog brug begonnen. Vreselijk maar toch ook fijn dat je die laatste jaren de mensen liefde weer hebt leren kennen. Rust in vrede ouwe bikkel.