Fenco

Fenco

Succesverhaal

Kattenbelletje van Fenco en Josje: the story so far❤❤:
“Wij, Josje en Fenco of zoals we nu heten: Mazzel en Tov, zijn sinds kort verhuisd naar ons nieuwe stulpje.
Hoewel we nog volop aan het wennen zijn, konden we het niet laten om aan jullie alvast te laten weten hoe het gaat met ons.
Nou die eerste dag was echt wel even heftig hoor, wát een drukte! We moesten er even van bijkomen. We bleven bij elkaar en kwamen nog tot weinig actie.
Op de tweede dag durfden we al lekker rond te lopen en tsja, het eten en drinken konden we ook niet meer laten staan.
Het is toch wel heel erg fijn om samen te verhuizen, we hebben een goeie aan elkaar. We doen alles samen, wel zo veilig. En zeg nou zelf: spelen is toch het leukst met je bcff (best catfriend forever)?
Voor nu hebben we een eigen kamer en vorige week ging de deur ineens open… Wij op ontdekking dus. Er lopen ook mensen rond en dat vinden we wel spannend maar ook dat begint te wennen, zeker als ze lekkere snoepjes in hun hand hebben. Mjammie!
Tot zover even ons verhaal, over een paar weken komen we terug en dan vertellen we meer ins en outs over ons kattenleventje. Voor nu: Mazzeltov van Mazzel en Tov!”


Stichting verhaal

Fenco, een mooi jong zwart katertje is zwervend gevonden in Luttelgeest.

Mensen was hij niet gewend, want hij blies er flink op los, duidelijk niet gesocialiseerd.  Inmiddels gaat het de goede kant op en heeft Fenco  vriendschap gesloten met mooie Josje, een lapjes dame, die hij wel heel erg ziet zitten. Samen liggen ze graag in een mandje en dan vooral buiten in de ren.

Het mag duidelijk zijn dat we voor Fenco, samen met z’n vriendinnetje Josje een huisje zoeken, met tuin. En ook een baasje met wat geduld, want mensenaandacht vindt hij nog steeds wel een beetje eng.

Fenco