Felix

Succesverhaal

“Boedha en ik lijken wel twee harige stuiterballen. Eerst woonden we bij een gastgezin van Kittenopvang Moederloos en daarna verhuisden we naar onze nieuwe baasjes maar dat was nou niet echt een succes DUS toen kwamen we in de opvang terecht. Zei ik toch: harige stuiterballen.
Ik denk niet dat we nu nog verder hoeven te stuiteren, want we hebben ze hoor: ónze baasjes! Twee hele lieve mensen met een hele berg geduld. Ik ben heel stoer en dapper en stoer dus ik voelde me al snel enorm op mijn plek, maar mijn maat Boedha had wat meer tijd nodig. Daar gaan we weer, dacht ik, straks moeten we weer stuiterballen, maar nee, zo zijn onze baasjes niet. Die vinden ons leuk, ook met gebruiksaanwijzing. We hebben het hier zo gezellig dat ik al zo goed als geen gebruiksaanwijzing meer heb zelfs! Ik zit al op schoot en alles. Boedha nog niet, maar die is wel dol op aaitjes en hier kan hij zijn lol meer dan op.
Samen spelen we ons helemaal een breuk. Zo hebben ze hier een ding op de grond tegen de tocht en daar weten wij wel raad mee. Dat is geen tochtstopdinges, maar een glijdetentdoordinges. De hele woonkamer surfen we door!
En we houden ons keurig aan de regels van onze mensenbaasjes. Ook heel knap van ons. We weten inmiddels precies wanneer we naar onze mandjes moeten om te snurken en wanneer het tijd is om te schaften. Eerst eet ik mijn bakje leeg en als ik klaar ben, begint Boedha aan zijn bakje. Hij is namelijk een heertje.
Ik ben al zo verknocht aan onze mensen dat ik zelfs kan horen wanneer ons mevrouwbaasje op de fiets in de buurt is. Dan wacht ik een soort van geduldig tot ik haar zie en als ze dan binnenkomt, o, dan staan haar twee stuiterballetjes te stuiteren van geluk omdat ze er weer is. Geloof ons: dat is nou het betere stuiterballen!”Stichting verhaal

Als kitten liep Felix (2,5 jaar oud) in een woonwijk met z’n nestgenootjes. In het begin blies hij naar alles en iedereen, was zeer onzeker en angstig naar mensen, maar via zijn gastgezin is hij goed gesocialiseerd en was uiteindelijk super lief, zachtaardig en een echte knuffel! Voor vreemden was hij nog wel wat angstig, maar met geduld en liefde zou Felix snel om turnen naar een sociale kat. De vorige eigenaar was op de hoogte van Felix zijn historie en gaf aan geduld met hem te hebben. Helaas bleek dit niet het geval te zijn en is er afstand van hem gedaan. Via kittenopvang Moederloos, waar hij als kitten bij het gastgezin heeft gewoond, is hij bij ons terecht gekomen. Op dit moment is Felix inderdaad wat verlegen, hij laat zich nog weinig zien, maar in z’n schuilhuisje laat hij zich wel uitgebreid aaien en daar geniet hij zichtbaar van!! Een echte lieverd dus, die op zoek is naar een rustig huisje met een baasje met geduld. Hij is samen geplaatst geweest met Boedha, maar een echte klik tussen deze twee zien wij op dit moment niet. Wie wil lieve Felix ontmoeten en hem een 2e kans geven?