Eva

Eva is een mooie zwarte poes met wat witte plukjes. Eva werd in mei vorig jaar al gevangen, maar ze bleef maar in het asiel zitten. Gelukkig kon zij in februari 2022 bij ons terecht. Eva was heel angstig en niet gewend aan mensen. Met geduld en liefde heeft Eva al wat meer vertrouwen in de mens gekregen en zit ze vooraan als het natvoer uitgedeeld word. Ondanks dat ze grote stappen heeft gemaakt, is aanraken nog een stap te ver voor Eva. Wel is ze heel nieuwsgierig en komt ze vaak even kijken of er wat lekkers te halen valt.

Voor Eva zoeken we een rustig huisje en mensen met geduld. Zodat Eva in haar eigen tempo kan wennen. Een afgesloten tuin zou ideaal zijn, ze gaat graag naar buiten. Omdat Eva vrij sociaal naar de andere katten is, zou het leuk zijn als ze samen met een andere kat of bij katten geplaatst kan worden. Ze zou eventueel samen met Garfield of Sara geplaatst kunnen worden.

Wilt u Eva eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eva