Elza

Elza

Elza is een jonge dame van 2, 5 jaar jong. Met haar prachtige zwarte vacht en helder groene ogen een plaatje om te zien!  Alleen dat laatste is dan net ook weer even een “dingetje”, want Elza is nog vrij schuw en daardoor zien we haar dus niet heel geregeld… Wel is ze heel nieuwsgierig en met kleine stapjes gaat ze vooruit. Bij één van onze vrijwilligsters eet ze al uit haar hand.

Elza is door de Dierenambulance bij ons binnengebracht, nadat ze opgemerkt werd door bewoners in Emmeloord. Ze was zwervend geraakt, waarschijnlijk omdat haar oude personeel haar heeft achtergelaten na een verhuizing…
We zoeken voor Elza een rustig huisje zonder kinderen en met mensen die veel geduld met haar hebben en het als een uitdaging zien om deze lieverd een kans te geven. Elza kan goed opschieten met schuwe Merel, dus een huisje voor hen samen zou natuurlijk helemaal geweldig zijn! Verder heeft een huis met (afgesloten) tuin de voorkeur. Elza is graag buiten, maar ze zal eerst echt heel goed moeten wennen in huis en aan haar nieuwe baasjes.