Elsa is geadopteerd!

Elsa, een prachtige rood-witte dame van net zeven jaar oud, is op zoek naar een nieuw huisje. Eind september van dit jaar is zij bij ons in de opvang gekomen, nadat haar vorige vrouwtje niet meer voor haar kon zorgen.

Elsa was in haar vorige huis een binnenkat, die op het balkon een frisse neus kon halen. Ze was gewend om samen met haar vrouwtje te leven. De overgang van een rustig huis naar het hostel, vol andere katten en nieuwe mensen, was groot. De eerste dagen waren heel spannend voor haar. Elsa kwam gelukkig al snel steeds meer los. Waar zij eerst voorzichtig om aaitjes kwam vragen, is ze nu een stuk zelfverzekerder. Als er vrijwilligers de opvang binnenkomen, dan staat Elsa al klaar om aaitjes te krijgen en aandacht te pakken. Ook als een andere kat aandacht krijgt, komt Elsa vaak aangelopen om om aaitjes en knuffels te vragen. Met Elsa haalt u dan ook een heel gezellige en lieve kat in huis.

Omdat Elsa graag veel aandacht krijgt, zijn wij voor haar op zoek naar een huis met mens(en) die genoeg tijd voor haar hebben. Als enige kat in huis, zal Elsa goed tot haar recht komen. Daarnaast hebben we gemerkt dat Elsa ook goed “ligt” bij andere katten dus als er al een sociale kat is zou het heel goed kunnen dat dit prima zal gaan want Elsa gaat andere katten zeker niet uit de weg.

Een aandachtspuntje in de verzorging van Elsa is haar voeding/gewicht. Hoe lief en leuk Elsa ook is, hoe meer Elsa hoe beter gaat in dit geval niet op. Elsa is verder 100% gezond maar haar voedingspatroon zal enigszins aangepast moeten worden.

Heeft u interesse in Elsa? Vul dan hier de vragenlijst voor haar in. Ons plaatsingsteam neemt daarna contact met u op.