Eagle is geadopteerd!

Eagle is een klein zwart wit poesje die hoog zwanger bij ons binnen is gekomen na een melding. Binnen enkele dagen na opvang is Eagle al bevallen van 4 prachtige kittens. Nadat ze haar taak als moeder goed volbracht had, kwam ze vanuit het gastgezin weer terug naar de stichting. Ze was nog steeds zichtbaar angstig en blies geregeld van haar af. Inmiddels los in de opname ruimte tussen de andere katten, lijkt dit kleine poesje wat meer op haar gemakje. Ze vindt het nog steeds best spannend, maar met veel geduld en liefde zal ze zeker nog stappen maken.

Voor Eagle zoeken we een rustig huisje en mensen die enige ervaring hebben met verlegen katten. Een volledig afgesloten tuin zou ideaal zijn voor Eagle, zodat zij haar vleugeltjes veilig kan uitslaan. Omdat Eagle schuw is naar mensen toe denken wij dat het goed zou zijn als zij samen met een andere kat geplaatst wordt die minder schuw is, zodat zij zich daar aan kan optrekken en een maatje heeft.

Wilt u Eagle eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eagle