Dwight

Dwight

Succesverhaal

Kattebel van Piet & Klaas (voorheen Dwight & Franklin):
“Volgens mij zijn ik en mijn broer Klaas, zus Daisy en broer Poekie de meest bereisde katten die ooit in de opvang hebben gewoond. Wij kwamen helemaal uit Amerika vliegen, nou, dat is een cateind, let me tell you. We hebben een hoop meegemaakt, maar we praten there liever niet over. Je moet ook door met je life. Anyhoo, daardoor zijn we alle vier behoorlijk bange furry pants.
Geduldige peopels, dat is wat wij were waiting voor. Ik en Klaas vonden het echt vet cut dat Daisy en Poekie (die eerder trouwens Hilary en Theodore heetten) eerder een fijn home scoorden dan wij. For the love of cat, why? Maar toen vond Marloes ons en mochten we bij haar, haar boyfriend, young man Finn en little miss Zara wonen. Heel eng. To us it was heel vreselijk eng.
Zo eng dat Klaas op de sofa achter de kussens verstopt zat en ik was spoorloos. Well now, ‘spoorloos’, ik zat dus IN de bank, maar dat wisten onze nieuwe peoples not ???? Ik do believe dat ik ze erg ongerust heb gemaakt. Sorry folks. Klaas joined me daar later ook gezellig. Gezellig voor ons, maar methinks dat onze mensen wel dachten dat ze twee katten in de zak hebben gescoord.
Toen scheurde ik door mijn schuilplek – hoe dat kan geen idee want ik ben despite mijn hapjeszucht een best wel slanke den for an American, pardon mijn french – dus toen zaten we samen onder de bank. Gezellig. Met Kerst verhuisde Klaas naar onder de Christmas tree. Best weird, want wij zijn vernoemd naar het Sinterklaasfeest omdat wij rond mister Sinterklaas hier kwamen wonen dus dat je dan onder de boom van de competition gaat zitten… IK vind het suuuperweird.
Anyways, nu zit Klaas vaak op de bank en ik op mijn vensterbank. O, en we zitten nog steeds vaak also onder de bank. But, slow and steady wins the race, want our peopels mogen Klaas en mij soms aaien. Dapper van us, want we vinden het echt Heel Eng. Klaas vroeg uit zichzelf om aaitjes aan our Marloes. True story!
En this moi? Ik kwam op gegeven moment excuse me, foutje, op de bovenverdieping of our new home terecht en u guessed het al: dat vond ik very, very Heel Eng. My peopels saved me en brachten me terug naar mijn safe haven-bank en toen ging er een lightbulb by me off, right boven my head. I want you to aai mij. You are nice peoples. Op het moment dat wij ons vertrouwen in peoples eigenlijk lost waren, kregen we mensen die ons vertrouwen really, honestly verdienen. So, dat proberen we step by step te doen: trust them, really, honestly. Because they’re worth it.”

DwightDwightDwight
Dwight


Stichting verhaal

Dit prachtige viertal (Franklin, Theodore, Dwight en Hilary) komt uit Amerika en hebben dus al een hele vliegreis achter de rug, niet te geloven he?!
Hun baasje kon door omstandigheden niet meer voor hen zorgen en via de dierenambulance Noord Veluwe zijn ze bij ons terecht gekomen.

Dit koppel bestaat uit 3 super mooie grote zwart-witte katers (bijna niet van elkaar te onderscheiden, zo lijken ze op elkaar) en 1 prachtige zwarte poes. Ze hebben in een korte tijd veel meegemaakt, dus alles is nog erg spannend en dat merk je aan hun reactie. Toch zijn ze super lief en gesocialiseerd, maar als we ze rustig benaderen zijn ze goed aaibaar en genieten ze daar heerlijk van!
Theodore laat zich het meeste zien, om je voeten heen draaien en kopjes geven, met enig geduld komt het er gewoon allemaal uit, super leuk!
Dwight laat zich ook aaien, maar blijft nog wel in zijn hokje zitten. Aandacht vindt hij ok, maar zoekt het nog niet zelf op.
Hetzelfde geldt voor Franklin, die het huisje van de krabpaal inmiddels als zijn domein heeft geclaimd.
De enige dame van het stel, Hillary, is de meeste bange op dit moment, laat zich maar moeizaam aaien.
DwightDwightDwight