Dumpy

Dumpy

Op een ochtend in oktober stond Dumpy op de stoep, alleen, in een dichte doos met daarop het bericht dat men niet wist van wie hij was. Wat hij heeft mee gemaakt weten we niet, en ook niet het waarom hij op deze manier voor de deur is gezet, maar wel blij dat er in ieder geval voor is gekozen om Dumpy hier op de stoep te zetten. Op een plek waar we Dumpy konden helpen en waar hij weer tot zichzelf kon komen en aansterken.
Inmiddels is hij aangesterkt en aangekomen en blijkt hij een heerlijk ongecompliceerde vrolijke kater met een guitig bekkie.
Dumpy is een sociale kat, knuffelaar; er mag zelfs op z’n buikje gekriebeld worden, dat vind ie heerlijk, en ook in je armen liggen vind ie helemaal prima.
Hij is ook sociaal met de andere katten, soms beetje ondeugend, en soms te bescheiden of gewoon heel sociaal, want dan laat ie zich tijdens het natvoer eten z’n bakje onder zn neus leeg eten.
Kortom een enorm gezellige kat, die van spelen houdt en ook graag naar buiten gaat. Daarom zoeken we voor Dumpy een thuis waar hij ook naar buiten kan.

Dumpy