Doortje

Doortje

Succes verhaal

Doortje is liefdevol opgenomen in het huis van stichting Beertje.

Gouden mand bericht

Wij zochten z.s.m. een thuis voor Doortje, want ze voelde zich absoluut niet op haar plek binnen het hostel. En dat is natuurlijk heel naar voor deze al oudere dame van ongeveer 16 jaar.
Deze senior verdient het om haar oude dag in rust en zonder stress door te brengen, omringd met liefde.
Doortje was al een jaar of 2 zwervend bij een camping, waar zij soms gevoerd werd.
Sinds januari verblijft zij bij ons, en wij hopen voor haar dat hier gauw verandering in komt. Zodat Doortje tot rust kan komen en weer zichzelf kan zijn.
Zij heeft een bescheiden karakter, maar liet zich in haar quarentaine periode al wel aaien en genoot hier zichtbaar ook van. De overplaatsing naar de opnameruimte was voor Doortje een grote stap. Eenmaal met open hok waagde zij zich buiten de ruimte, maar bleek dat zij zich schuilhield in de sluis tussen de binnen en de buitenruimte. Zichtbaar gestresst en niet op haar gemak. Op dit moment zit Doortje weer in haar hok, maar ook nu ligt zij vooral in haar mandje niet happy te zijn.
Wie geeft Doortje waar zij naar verlangd? Een rustig thuis, waar zij in haar eigen tempo kan wennen en misschien met een tuin waar zij na een bepaalde periode ook naar buiten kan?
En natuurlijk de liefde en aandacht die ze verdient.
Helpen u Doortje aan dat fijne thuis?