Donny

Donny

Donny, een mooie grote gezellige knuffelkater van ongeveer 6 jaar jong, is vorig jaar vanuit het hostel geplaatst, samen met een andere kat.

Na een jaar is hij helaas teruggekomen, hij vertoonde onvoorspelbaar gedrag, waarschijnlijk vanwege frustratie richting de andere poes des huizes. De laatste maanden in de opvang is gebleken dat hij toch niet helemaal lekker in z’n vel zat, zijn gewicht nam ook maar toe. Donny is uitgebreid onderzocht en op zowel de scan van zijn buik alsmede het bloedonderzoek is niets te ontdekken. Wel blijkt hij een vorm van artrose te hebben in zijn rug en dit verklaart mogelijk dat hij soms een pootje uitslaat.

Bovenal is Donny nog steeds een enorm knuffel, hij spint er flink op los, is heel aanhalig en kruipt graag op schoot. Wel zal Donny voorlopig op dieetvoeding komen te staan en krijgt hij pijnstilling voor de artrose. Wanneer dit consequent wordt toegediend, kan Donny, als het aan hem ligt, nog jaren genieten.

Wie wil deze lieverd dat fijne huisje geven, ondanks zijn mankementen? Een rustig huisje, met veel aandacht en geen (kleine) kinderen. Een tuin zou wel fijn voor hem zijn, zodat hij lekker wat beweging krijgt. Hij zou daar zo dolgelukkig van worden.

 

DonnyDonny