Donder GERESERVEERD

Donder is samen met een groep andere katten vanuit een van onze gastgezinnen in de opvang gekomen. Hij heeft even de tijd nodig gehad. Inmiddels heeft hij zijn eigen plekje in de groep met voornamelijk jonge katten gevonden. In mooie harmonie leven, spelen en eten zij met elkaar.

Donder zit vaak binnen in de opvang. Mensen in de buurt vindt hij prima. Als je te dichtbij komt, dan blaast hij soms nog wel. Wordt het hem te veel, dan loopt hij weg. Donder is gek op eten en op spelen. Spelen met mensen en speelgoed vindt hij ook leuk

Donder lijkt soms wel een kattenmagneet. In zijn buurt zijn bijna altijd wel katten te vinden. Bij hem liggen, met hem spelen, tegen hem aan schuren en hem kopjes geven: Donder heeft een enorme aantrekkingskracht. Ook voor de nog schuwere en jongere katten. Zij lijken zich ook echt aan Donder op te trekken.

Donder plaatsen wij gezien haar sociale karakter naar katten en zijn jonge leeftijd niet alleen. In de groep met jonge katten heeft hij meerdere maatjes, met wie zij zou kunnen verhuizen naar een eigen thuis. In Marco heeft hij een mede-gangmaker gevonden, katten als Rufus en Pearl zien Donder als hun grote voorbeeld. Rufus zoekt Donder vaak op om een portie aandacht te vragen, elkaar te wassen en te stoeien.

Wilt u Donder eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Donder

Donder