Donder

Donder

Succes verhaal

Donder is geadopteerd door een jonge man. Hij is al aardig gewend in zijn nieuwe huis.
Eten doet hij nog steeds graag en zijn meneer probeert hem dan ook de nodige beweging te geven.

Gouden mand gezocht

Donder heeft jaren gezworven in Emmeloord. Hij werd gevoerd door bewoners, maar ging er uiteindelijk steeds slechter uitzien. De dierenambulance werd ingeschakeld en de opvang was een kater rijker.

Alle binnengebrachte zwerfdieren worden bij ons standaard getest op kattenaids (FIV) en kattenleukemie (Felv), 2 virussen die helaas geregeld voorkomen bij zwerfdieren. Helaas bleek Donder besmet te zijn met FIV.

Donder is een lieverd, echt een rustige relaxte kater en zeker niet schuw. Hij geniet volop van aandacht en elke keer is het toch weer zo bijzonder om dit bij zwervers die langdurig op straat hebben geleefd mee te maken. Misschien valt er ook wel een last van hun schoudertjes af als ze gered worden. Ze hoeven nu niet meer te vechten voor hun eten.

In elk geval is Donder een hele tevreden kater! We zoeken voor hem een appartement met veilig afgesloten balkon of zelfs een huisje met afgesloten tuin. Aangezien Donder tijdens het vechten andere katten zou kunnen besmetten met FIV adviseren we dat hij niet meer de straat op mag vanwege zijn FIV.

Meer informatie over FIV vindt u op de website van het Kattenbos, een stichting waar we veel mee samen werken.