Cristo

Cristo

Cristo is een flink uit de kluiten gewassen kater van 8 jaar oud. Cristo heeft al het een en ander meegemaakt in zijn leventje en was al enige tijd zwervend in Marknesse. Dit heeft de nodige sporen bij hem achtergelaten.

Dit was vooral zichtbaar aan zijn vacht en zijn slechte gebit. Aan zijn gebit is Cristo inmiddels geholpen. Aan zijn vacht zie je overduidelijk dat Cristo van de straat komt, maar toch gaat deze er ook steeds beter uit zien. Dit heeft gewoon nog wat langer de tijd nodig.

Inmiddels gaat het uitstekend met Cristo en het is echt een ontzettend leuk dier dat dol is op lekker knuffelen. Zodra je tegen hem praat als je in de buurt van zijn hok komt dan begint hij erop los te snorren en draait ie zich heen en weer op zijn rug van enthousiasme.

Zo heel af en toe kan hij toch een beetje dominant gedrag vertonen en dan haalt hij wel eens uit. Maar wel zonder nagels.

Het kan ook zijn dat Cristo zich op zo’n moment geen raad weet . Dit is vooral wanneer je zijn voer weg haalt. Cristo heeft moeten overleven en dan is voer van levensbelang. Afgezien van dit verklaarbare puntje, is Cristo een enorm innemende kat met zijn zwerverslook en is het een echte knuffelaar.

Wie wilt deze grote man ontmoeten en kan hem een lekker huisje bieden waar hij genoeg aandacht krijgt en met verloop van tijd lekker buiten kan rondwandelen?