Cooper

Cooper is samen met een groep andere katten vanuit een van onze gastgezinnen in de opvang gekomen.

Cooper is nog niet de grootste held. Hij is meestal in de buitenren te vinden en ligt daar dan vaak op een beschut plekje, bij voorkeur onderin een hokje in een van de krabpalen. Het is soms even zoeken naar Cooper, want hij ligt vaak samen met meerdere katten in een kleine ruimte.

Als Cooper voorzichtig benaderd wordt, dan durft hij sinds kort wat lekkers van je hand te eten. Wel blaast hij eerst even naar je. Een vloeibare snack likt hij zacht van je vingers. Op die momenten is hij ook heel voorzichtig onder zijn kin te kriebelen. Als hij zijn grens bereikt heeft, dan haalt hij niet uit en wordt niet agressief. Hij rent simpelweg weg. Cooper lijkt dan ook een zachtaardig karakter te hebben, onder dat bange laagje.

Cooper heeft in zijn socialisatietraject nog wel wat stapjes te zetten. Met geduld, rust en een kattenmaatje, verwachten wij dat hij zich zeker verder gaat ontwikkelen.

Cooper plaatsen wij gezien zijn naar andere katten sociale karakter en jonge leeftijd niet alleen. In de groep met jonge katten zijn er meerdere katten met wie hij goed samen gaat, en met wie hij zou kunnen verhuizen naar een eigen thuis.

Wilt u Cooper eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cooper

Cooper