Conan

Conan

Conan, ongeveer 4 jaar oud, is een bescheiden kater. Zwervend gevonden in een boerenschuur in Luttelgeest, samen met zijn andere 4 rode vriendjes. Aanvankelijk was Conan erg angstig, maar gedurende zijn verblijf is hij stukje bij beetje uit zijn schulp gekropen.
Heel grappig is dat hij “zingt” om zijn natvoer, daar is hij gek op, maar desondanks laat hij de anderen al snel uit zijn bakje eten. Drukte vindt hij nog steeds een beetje spannend, maar als het rustig is, is hij goed benaderbaar en komt hij zelfs snoepjes uit onze hand eten. Spelen, daar houdt deze man ook wel van en is natuurlijk een hele mooie manier om verder contact met hem te maken.
Conan heeft inmiddels vriendschap gesloten met Dillon. Ze slapen samen in een mandje en zijn steeds in elkaars gezelschap. Het mag dus duidelijk zijn dat we deze 2 rode katers graag samen willen plaatsen.
Verder heeft Conan bij ons veel stoelgangproblemen gehad, hij heeft daar nog steeds medicatie voor, dus het is belangrijk dat zijn nieuwe personeel bereid is dit hem consequent te geven.
Tot slot zoeken we voor Conan en Dillon een huis waar het rustig is, dus zonder (kleine) kinderen. Een tuin geniet wel de voorkeur, aangezien Conan graag buiten is.