Clara

Clara

Clara is helaas terug in ons hostel omdat haar lieve nieuwe mevrouw niet meer voor haar kon zorgen door ziekte..

Deze lieve kletskous zoekt dus wederom nieuwe mensen. Ze houdt enorm van kroelen met haar mensen maar niet van andere katten.

We zoeken voor haar dan ook een rustig 1 of 2 persoons huishouden met een afgesloten tuin of balkon. Zonder andere dieren.

Bij onderzoek is gebleken dat Clara een hartruisje heeft, maar dit zal waarschijnlijk niet voor problemen zorgen. Uit recent onderzoek is ook gekomen dat ze een schildklierprobleem heeft, ze krijgt hier medicatie voor, dit is dus iets om rekening mee te houden.

Heeft u interesse in Clara en/of wilt u haar ontmoeten?

 

Succesverhaal

Kattenbelletje van Claartje (Clara)❤️:
“Ik ga jullie nu vertellen waarom ik de gelukkigste poezendame op aarde ben.
Ik woon nu al zo’n 6 weken bij een mevrouw. Toen ik haar voor het eerst zag bij het kattenhostel, wist ik dat zij mijn match was. Ik zette mijn beste pootje voor en het was liefde op het eerste gezicht. Al na twee dagen mocht ik mee.
Deze mevrouw geeft mij ontzettend veel aandacht en liefde, ik kan niet anders dan dit beantwoorden. Ik kruip graag op haar warme schoot en kan hier uren heerlijk liggen. Ook praten doen we veel, hele gesprekken. Zij is mijn maatje for life.
Toen de mevrouw een nieuw speeltje voor me had gekocht, ging ik gelijk op ontdekking: het was een grote krabpaal. Genieten! Zie de foto’s, is het niet geweldig?!
Ik mag dan al een wat oudere dame zijn, mijn energie is als die van een jonge meid. Ik ren graag de trap of en af, dat lukt met gemak. Na al dat rennen is het tijd om te eten. Eten doet me goed omdat ik nog iets aan de lichte kant ben.
Kortom: ik zit hier helemaal op mijn plek en ik geniet met volle poezenteugen. Heel veel lieve kopjes van mij, Claartje”


Stichting verhaal

Clara. 13 jaar en nu thuisloos. Altijd een baasje gehad maar door ziekte kon voor Clara helaas niet meer worden gezorgd. Zodoende is Clara bij ons gekomen. Clara is heel aanhankelijk en lief. Praten kan ze als de beste.

Wil jij dus een heerlijk pratende lieve huisgenoot? Dan is Clara een geschikte kandidaat. Met haar 13 jaar is ze wel aan de oude kant maar er zijn nog genoeg levensjaren te gaan.