Chinty

Chinty is samen met een groep andere katten vanuit een van onze gastgezinnen in de opvang gekomen. Zij heeft even de tijd nodig gehad. Inmiddels heeft zij haar eigen plekje in de groep met voornamelijk jonge katten gevonden. In mooie harmonie leven, spelen en eten zij met elkaar.

Chinty is steeds vaker in de buurt van onze vrijwilligers te vinden. Samen spelen, daar is zij dol op, zowel met mensen als met de andere katten. Ook voor eten komt zij dichtbij. Ontspannen liggen in de buurt van mensen, dat durft ze inmiddels. Ze is op een positieve manier aanwezig, niet te druk, maar wel goed zichtbaar en in de buurt.

Wij hebben we alle vertrouwen in dat Chinty in een eigen huis, met geduld, rust en een kattenmaatje, nog veel stapjes zal gaan zetten.

Chinty plaatsen wij gezien haar sociale karakter en jonge leeftijd niet alleen. In de groep met jonge katten heeft zij meerdere maatjes, met wie zij zou kunnen verhuizen naar een eigen thuis. Een daarvan is bijvoorbeeld Pearl.

Wilt u Chinty eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Chinty

Chinty

Chinty