chat

Chat

Succesverhaal

“Ik ben nu denk ik een jaar bij mijn mensen en het is het beste jaar van mijn leven. Dat al mijn jaren er maar zo uit mogen zien, maar volgens mij komt dat wel goed. Ik hou mijn mensen namelijk goed in de gaten om te checken of ze mij nog net zo leuk vinden als ik hen. Geen seconde verlies ik ze uit het oog. Mijn vrouwtjesmens bijvoorbeeld: zij gaat regelmatig vrijwillig onder water staan maar daar voel ik niets voor want ik heb een prima tong, dank u feestelijk, dus wacht ik maar op de mat tot ze ein-de-lijk schoon is. Ik ben haar zwart-witte schaduw. Soms vergeet ze dat ze een zwart-witte schaduw heeft, dus breekt ze bijna haar lieve mensennek. Maar ze vergeeft me elke keer, dus ik geloof dat ze van me houdt.
Ze hebben hier ook twee kleinere mensen en die zijn mijn personeel. Ik reken op hen om voor mij de deur open te doen en ik moet zeggen: dat doen ze hartstikke goed! Leuk vind ik ze, en zo heerlijk volgzaam. Ze doen zelden iets waar ik geen zin in heb, zoals me optillen. Stel ik zeer op prijs.
Je hoort wel eens dat katten die zoals ik van de straat komen, slecht aangepast zijn. Ik niet. Ik ben een mijnheer. Ik wacht altijd netjes op mijn eten en steel van niemand. Tenzij ze kip hebben, dan ben ik er als de kippen bij. Ik moet alle kip. Breng mij de kip. Ik hoef mijn kip niet te jagen want ik krijg van mijn vrouwtjesmens mijn eigen bakje kip, maar kip heb je nooit genoeg dus ik mag graag de vuilnisbak doorjagen naar meer kip. Kip, MIJN meest veelzijdige stukje vlees, MIJN kip.
Dus jaha, ik heb het hier reuze naar mijn zin. Lieve mensen, fijn dak en MIJN kip. Gelukkiger kan een Dylan als ik niet worden! Ik wil niet veel zeggen nu ik al zoveel heb gezegd, maar ik zeg dat ik dankzij mijn lovende recensie van mijn mensen best wel iets lekkers heb verdiend….”

Stichting verhaal

Chat is een hele lieve kater. Hij houd veel van aandacht maar is niet echt een kat die op onderzoek uit wilt gaan. Het liefst kruipt hij ook lekker in zijn mandje zodat hij de boel vanuit daar in de gaten kan houden. Zodra we bij hem komen klimt hij eruit en komt hij ook gedag zeggen en geniet heel erg van alle aandacht.
chatchatchat