Cathelina

Succesverhaal

Cathelina is samen met Melly verhuisd naar haar nieuwe gezien. De eerste berichten zijn positief. Cathelina is nog wat bang, maar laat zich wel aaien onder de bank. Melly daarentegen geniet al volop van de aandacht.

Huisje gezocht verhaal

Deze prachtige black and white beauty is hoogzwanger bij ons op de stichting gekomen. Bij een gastgezin is zij van drie kittens bevallen. Zij nam haar moedertaak zeer serieus want zij liet niemand toe bij haar kinderen.

In het begin, toen zij net bij ons op het hostel was aangekomen, reageerde zij ook fel op ons. Inmiddels heeft zij enorme stappen gezet en kunnen wij dichtbij haar komen zonder dat zij blaast. Zij zoekt het gezelschap van de mens zelfs op, zeker als deze mens bereid is om een spelletje met haar te spelen.

Het is geweldig om te zien hoe zij zich ontpopt als een speelse, vrolijke poes die zowel met ons als met andere katten heel leuk kan spelen. Ook voor een lekker hapje kan je haar verleiden om dichtbij te komen.

Toch is zij er nog niet. Aanraken bijvoorbeeld, dat is nog echt te spannend voor haar. Wij zoeken dan ook voor dit prachtige poesje, mensen die geduldig zijn en die het als een leuke uitdaging zien om tijd en aandacht in haar te steken.

Een maatje zou zij erg op prijs stellen en daarom wordt zij niet alleen geplaatst.

Cathelina