Bravo

Succes verhaal

Bravo is samen met Tom geplaatst. Overdag laat Bravo zichzelf nog niet veel zien, maar in de avond heeft hij genoeg moed verzameld en komt toch tevoorschijn. Op dit moment vindt Bravo zijn nieuwe eigenaar nog wat eng. Ondanks zijn angst heeft hij wel al voor het eerst van de vingers gegeten van zijn nieuwe eigenaar. Heel spannend, maar het is een mooi begin. Samen met Tom gaat hij een mooi nieuw leven tegemoet.

Huisje gezocht verhaal

Dit mooie rood witte mannetje is begin september bij ons binnen gekomen. Angstig en onzeker keek hij uit zijn bruine ogen. Eenmaal in de opname ruimte tussen alle katten, zien wij dat hij zich steeds meer op zijn gemak gaat voelen. Hij speelt graag mee met de andere katten en laat zijn lieve koppie steeds vaker zien. Onverwachte bewegingen, laten hem soms nog schrikken. Maar de nieuwsgierigheid van Bravo neemt het vaak over. Dit zijn hele mooie stappen vooruit voor de jonge Bravo en met tijd en geduld zal hij zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Voor Bravo zoeken wij een huis met mensen, die enige ervaring met verlegen katten hebben. Die Bravo alle tijd geven om te wennen en niet te snel teveel van hem vragen. Aangezien Bravo heel sociaal naar andere katten is, willen wij hem met een andere kat plaatsen. Zodat hij samen met een maatje kan opgroeien.

Een optie zou kunnen zijn om hem samen met een van onze tamme kittens te adopteren, omdat Bravo zelf nog schuw naar mensen is.

Bravo