Bonnie en Clyde

Bonnie en Clyde

Succes verhaal

Na een angstige en lastige start, eind juni vorig jaar, bij ons in het hostel mochten Bonny en Clyde midden december heerlijk met hun eigen mevrouw mee naar huis.
Het was even wennen voor het tweetal maar na een paar dagen kwamen er al goede berichten onze kant op.
Inmiddels is het stel helemaal gesetteld in hun nieuwe huis en vertrouwd met hun mevrouw. Dat resulteert in heerlijk met z’n drieën op de bank, waar hun mevrouw gaat, gaan zij.
Clyde is ook weer lekker aan het spelen en probeert Bonny er dan van te overtuigen om mee te doen. Soms doet ze even mee en soms heeft ze geen zin en krijgt het lastige broertje een tik van zijn zus.
Bonnie en ClydeBonnie en Clyde

Gouden mand bericht

Bonnie (witte kop met kleine zwarte vlekken) en Clyde (witte kop met grotere zwarte vlekken) zijn afgelopen zomer bij ons binnengebracht. Ze zijn broer en zus van ruim zes jaar jong.

Zij woonden met nog twee andere katten in een klein appartementje. Helaas kon de eigenaar niet meer voor Bonnie en Clyde zorgen en zo zijn zij bij ons terechtgekomen.

In het begin twee schuwe katten, die zich niet lieten aaien en die veel samen in een hoekje zaten. Maar al vrij snel was er een positieve verandering te zien. Inmiddels is Clyde een enorme knuffelkat geworden. Bonnie heeft nog iets meer tijd nodig maar ook zij laat zich sinds kort door de vaste vrijwilligers uitgebreid aaien. We weten bijna zeker dat het goed komt met haar als ze in haar eigen huis woont en haar mensen haar vertrouwen hebben gewonnen.

Wij zoeken een rustig huisje voor dit tweetal, zonder (kleine) kinderen, waar zij de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben.
Een balkon of afgezette tuin zou fijn zijn want ze zijn beiden heel graag buiten.