boedha

Boedha

Succesverhaal

“Boedha en ik lijken wel twee harige stuiterballen. Eerst woonden we bij een gastgezin van Kittenopvang Moederloos en daarna verhuisden we naar onze nieuwe baasjes maar dat was nou niet echt een succes DUS toen kwamen we in de opvang terecht. Zei ik toch: harige stuiterballen.
Ik denk niet dat we nu nog verder hoeven te stuiteren, want we hebben ze hoor: ónze baasjes! Twee hele lieve mensen met een hele berg geduld. Ik ben heel stoer en dapper en stoer dus ik voelde me al snel enorm op mijn plek, maar mijn maat Boedha had wat meer tijd nodig. Daar gaan we weer, dacht ik, straks moeten we weer stuiterballen, maar nee, zo zijn onze baasjes niet. Die vinden ons leuk, ook met gebruiksaanwijzing. We hebben het hier zo gezellig dat ik al zo goed als geen gebruiksaanwijzing meer heb zelfs! Ik zit al op schoot en alles. Boedha nog niet, maar die is wel dol op aaitjes en hier kan hij zijn lol meer dan op.
Samen spelen we ons helemaal een breuk. Zo hebben ze hier een ding op de grond tegen de tocht en daar weten wij wel raad mee. Dat is geen tochtstopdinges, maar een glijdetentdoordinges. De hele woonkamer surfen we door!
En we houden ons keurig aan de regels van onze mensenbaasjes. Ook heel knap van ons. We weten inmiddels precies wanneer we naar onze mandjes moeten om te snurken en wanneer het tijd is om te schaften. Eerst eet ik mijn bakje leeg en als ik klaar ben, begint Boedha aan zijn bakje. Hij is namelijk een heertje.
Ik ben al zo verknocht aan onze mensen dat ik zelfs kan horen wanneer ons mevrouwbaasje op de fiets in de buurt is. Dan wacht ik een soort van geduldig tot ik haar zie en als ze dan binnenkomt, o, dan staan haar twee stuiterballetjes te stuiteren van geluk omdat ze er weer is. Geloof ons: dat is nou het betere stuiterballen!”Stichting verhaal

Boedha, wat een lieverd is hij! Als kitten heeft hij een moeilijke start gehad met de nodige ziektes, maar uiteindelijk is hij er helemaal goed bovenop gekomen. Via Kittenopvang Moederloos is hij, samen met Felix, geplaatst bij een gezin in Hoofddorp. Door omstandigheden konden de vorige eigenaren helaas niet meer voor Boedha zorgen. En nu zit deze lieve man van 2,5 jaar oud in onze opvang. Het is enorm lief en zachtaardig ventje en vindt aandacht heerlijk. Een beetje verlegen is hij soms nog wel, alhoewel hij zich wel constant laat zien. Ondanks dat Boedha samen met Felix geplaatst is geweest, zien wij op dit moment niet echt een klik tussen deze twee. Boedha mag dan ook in z’n eentje naar een warm en liefdevol huisje toe. Wie wil deze lieverd ontmoeten?