bobbie

Bobbie

Succes Verhaal

Kattebel van Bobbie:
“Ik ben Bobbie en ik ben op Hedy. Zij was op slag verliefd op mij toen ze me voor het eerst zag en toen mocht ik bij haar wonen. Nu is de vonk tussen ons dubbel en dwars overgeslagen. Zij noemt mij haar boef en ik noem haar mijn mensenflens en we hebben het knus.
Hoe leuk ik het binnen ook vind – met alle aandacht en al het gespeel en lekkere warme relaxiplekjes als mijn vensterbank boven de verwarming EN de mensenbedden – ; ik ben nogal een buitenkat. Daar ging het ook mis met mijn vorige mens, want die ging verhuizen van een huis met mijn tuin naar een appartement met zonder mijn tuin en daar kan een kattenkanon als ik zijn energie niet kwijt. Maar bij Hedy kan ik naar buiten! Jawel!
Dus nu ziet mijn leven er zo uit: buiten is het feest en binnen is het dubbel feest in het katdraat keer miljoen! Hedy is bijna net zo blij om mij te zien als ik ben om haar te zien als ik weer binnen kom schuiven. Of ik het voor elkaar heb? Heb je mijn ultrablije kattenkop niet gezien?

Stichting Verhaal

Hoi allemaal, Ik ben Bobby !Ik ben pas in de hostel komen wonen. Voorheen was ik een zwerfkatje, maar ik werd vriendjes met een mevrouw en toen mocht ik bij haar wonen. Ik ben dan ook een hele gesocialiseerde kat. Zeer helaas ging mijn mevrouw verhuizen van een huis met tuin naar een appartement waar ik niet naar buiten kon.

En omdat ik heel erg graag buiten ben, kon ik dus niet mee en zo ben ik hier gekomen.

Dat was eventjes spannend in het begin, maar ik voelde me al wel gauw op mijn gemak en vond het wel wat al die aandacht!

Ik ben klein van stuk en nog behoorlijk speels en nieuwsgierig . Soms wordt ik wel eens een beetje te fanatiek met spelen en dan wil ik niet meer loslaten en dan krab ik onbedoeld wel eens een keertje te hard. Ja sorry , ik ben nog een beetje onbesuisd en ga dan teveel op in mijn spel.

Verder hebben koekjes een grote aantrekkingskracht op me, als ik die zie en ruik dan loopt t water meteen in m’n bekkie. Dan moet je ook echt oppassen want anders zet ik mn tanden er zo in . En ik zit nog in de leeftijdsfase dat argumenten mij niet zoveel uitmaken. Ja ja , ik weet dat koekjes eten ongezond zijn , maar ik vind ze gewoon lekker !

Kortom, ik ben gewoon een leuke speelse jonge kater die van knuffelen en (buiten !) spelen houdt.

En zoek dus weer een fijn liefdevol huis waar ik mag komen wonen.

Heb jij de gouden mand voor mij ?

Knuffeltje van Bobby.

bobbiebobbie