Bobbie

Bobbie is een prachtige grijze, cyperse kater. Het is echt een plaatje om te zien. En naast zijn mooie uiterlijk heeft hij ook een zachtaardig en bescheiden karakter. Hij is sociaal naar andere katten en is ontspannen in hun aanwezigheid.

Bobbie is inmiddels steeds meer op zijn gemak bij mensen. Hij is over het algemeen niet een kat die direct op je af stormt als je binnenkomt. Vaak blijft hij tevreden liggen waar hij ligt en wacht hij af tot je dichterbij. Vanaf zijn plekje houdt hij wel alles goed in de gaten.

Meerdere vrijwilligers kunnen Bobbie aaien, soms wat korter en soms wat langer. Aan zijn houding is vaak goed te zien of hij er wel of geen zin heeft om aangeraakt te worden. Als hij een goede klik met je heeft, dan is er heel veel mogelijk. Zo is er een vrijwilligster die een sterke band met Bobbie heeft. Naar haar komt hij blij toegelopen en daarbij komt hij dan ook echt om aandacht vragen. De blik die hij daarbij in zijn ogen heeft, daar valt haast geen weerstand tegen te bieden.

Het vertrouwen van Bobbie moet dus gewoon even gewonnen worden. De kans is groot dat dat niet binnen enkele dagen gebeurd is. Geduld, rust en iemand die hem het tempo laat bepalen, dat is wat Bobbie zoekt.

Bobbie is FIV-positief. Het FIV-virus is niet overdraagbaar op mensen, wel kunnen katten elkaar door bloedcontact besmetten.

Hierdoor is het belangrijk dat Bobbie niet vrij naar buiten kan.

Wel zou hij naar buiten mogen in een afgezette tuin of balkon.

Meer informatie over FIV vindt u hier.

Bobbie houdt niet van honden. Het ideale huis voor Bobbie is dan ook een thuis zonder honden.

Bobbie is sociaal naar andere katten. Een vast maatje heeft hij in onze opvang niet. Wel zijn er meerdere katten waarmee hij goed naar een eigen thuis zou kunnen verhuizen. Heeft u zelf al een FIV-kat in huis en bent u op zoek naar een kat erbij? Ook dan zou Bobbie bij u misschien wel een fijn thuis kunnen vinden.

Wilt u Bobbie eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bobbie

Bobbie

Bobbie