Bobbie

Bobbie is een prachtige grijze, cyperse kater. Het is echt een plaatje om te zien. En naast zijn mooie uiterlijk heeft hij ook een zachtaardig en bescheiden karakter. Soms nog wel wat verlegen, maar daar wordt aan gewerkt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit uiteindelijk helemaal goed gaat komen met deze jongen.

Bobbie is sociaal naar andere katten. Daarom willen wij hem samen met een van onze andere FIV katers plaatsen. Of als mensen zelf al een (FIV) kat hebben is dat natuurlijk ook prima. Bobbie geniet erg van de koolvis die een van onze vrijwilligers elke week voor onze katten kookt en deze pakt hij dan ook uit haar hand. Wij hebben gemerkt dat Bobbie niet van honden houdt, dus beter geen hond in zijn nieuwe huis.

Kortom, Bobbie is een echte lieverd, die het verdient om in een liefdevol thuis te komen.

Over zijn achtergrond:

Bobbie was al langere tijd zwervende. Hij werd wel gevoerd door een mevrouw, maar toen deze mevrouw niet meer voor hem kon zorgen kwam hij bij ons terecht.

In de kliniek is hij volledig nagekeken, gecastreerd en is er bloedonderzoek gedaan. Helaas bleek hij besmet met FIV (ook wel kattenaids genoemd)

Katten kunnen hiermee nog een goed en lang leven hebben. Het is niet besmettelijk voor mensen of honden.

Wel kunnen zij andere katten besmetten als zij gaan vechten. Daarom moeten zij binnen blijven of in een veilig afgezette tuin of balkon.

Wilt u Bobbie eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bobbie