Blue

Blue zit nog maar sinds kort in onze opvang.

De eerste paar dagen heeft hij de kat een beetje uit de boom gekeken. Daarna was het knopje om en leek hij wel te hebben besloten alle vrijwilligers voor zich te willen winnen. En dat doet hij niet alleen met zijn knappe uiterlijk, maar ook met al zijn knuffels en kopstoten. Aanhankelijk en vragend om aandacht, dat is Blue.

Als hij opgetild wordt of tegen je aan komt staan, dan kruipt hij het liefst op je schouders en in je nek. Dat plekje lijkt hij bijzonder fijn te vinden. Hij kan dan heerlijk blijven zitten, ook terwijl je rondloopt. Het is een grote knuffelkont,

Sinds kort loopt Blue los tussen de andere katten op onze FIV-afdeling. Ook naar de andere katten is hij heel tolerant en sociaal. Wij plaatsen Blue dan ook niet alleen. Een vast maatje heeft Blue (nog) niet.

Blue is FIV-positief. Het FIV-virus is niet overdraagbaar op mensen, wel kunnen katten elkaar door bloedcontact besmetten. Hierdoor is het belangrijk dat Blue niet vrij naar buiten kan. Wel zou hij naar buiten mogen in een afgezette tuin of balkon.

Meer informatie over FIV vindt u hier.

Wilt u Blue eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Blue

Blue