Betty en Maggy

Huisje gezocht verhaal

Deze twee prachtige, jonge poesjes zijn bij een grote vangactie gevangen. Vanwege hun nog jonge leeftijd, zijn zij eerst naar een gastgezin gegaan. Hier hebben Betty en Maggy zich ontpopt als twee hele leuke katjes.

Betty, het cyperse poesje is speels, zij kletst tegen haar mensen en zij komt naar je toe om kopjes te geven. Zij is wel de felste van de twee en kan, als het haar niet zint, wel een pootje uitslaan. Op schoot komt zij niet echt, maar zij zoekt wel het gezelschap van haar mensen op.

Maggy, het grijze poesje, is een lieve knuffel. Zij komt ook op schoot. Zij vindt het minder leuk om alleen te zijn. Zodra haar mensen thuis komen loopt zij als een hondje achter ze aan. Ook zij is dol op spelen en aandacht.

Ze willen graag samen geplaatst worden. Ze zijn namelijk gek op elkaar. Dit kun je zien doordat ze elkaar kopjes geven.

Wij zoeken voor Betty en Maggy mensen die veel thuis zijn en die geduldig en rustig zijn. Geen kleine kinderen. Eventueel wel oudere kinderen, mits zij weten hoe zij met katten om moeten gaan. Betty en Maggy zijn sociaal naar andere katten en wij verwachten dat een rustige hond ook geen bezwaar zal zijn. Wel gaan beide dames op termijn graag naar buiten waarbij een afgesloten tuin ideaal zou zijn.